OVER ONS

BETROKKEN BETROUWBAAR BEKWAAM

BOUWEN OP EN MET ELKAAR

De keuze voor een bouwkundig adviesbureau is een serieuze aangelegenheid. Kwaliteit is één ding, maar zeker zo belangrijk zijn de mensen van de onderneming. De kans is namelijk groot dat u samen een langdurig traject ingaat en dan is het wel zo prettig als u goed met elkaar overweg kunt.

Wie zijn wij

ACH Bouw en management  is een allround calculatieburo en werkt voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Dankzij de bijzondere combinatie van de diensten en onze persoonlijke aanpak, bereiken we bij onze opdrachtgevers een hoge mate van klanttevredenheid.

Wij werken met de meest moderne calculatiesoftware zoals IBIS- Trad / Kraan / Bleubeam Revu 20. Indien gewenst kunnen wij onze calculaties omzetten naar CUF bestanden zodat deze ook in andere calculatie en administratiepakketten kan worden ingelzezen.

Onze Professionals

ACH Bouwmanagement is in dagelijkse handen van Andre Kieboom. We maken gebruik van de diensten van 4 bouwkostendeskundigen waarmeè wij een samenwerking zijn aangegaan. Onze uitgebreide kennis, ervaring en enthousiasme zorgen ervoor dat iedere aanvraag en opdracht tot in detail wordt uitgewerkt met een hoge mate van betrokkenheid.

Geïnteresseerd geraakt?

Wilt u meer weten over ons calculatieburo en ons team of bent u geïnteresseerd wat wij voor u kunnen betekenen.?